Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Du kan bruge kontaktformularen på forsiden eller
sende en mail til styregruppen på [email protected]

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn.

Invitationsmail til næste møde vil oftest blive sendt, så du modtager den om torsdage 2 uger før. Og tilmeldingsfristen er mandagen før mødet.

Arrangementer i ”Acaciebo” er som udgangspunkt gratis, når du har betalt kontingent.

For arrangementer ud af huset kan der være andre tidsfrister og måske også adgangsbegrænsning samt en højere pris afhængig af, hvor vi skal hen. Det gode, gamle først til mølle-princip anvendes.

Det kan du være med til – hvis du har lyst.

Kontakt styregruppen på mailen: [email protected]

Cirka hver anden måned vil vi lægge program for de næste måneder. Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessant at besøge.

Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det? Foredragsholderne modtager klapsalver, et varmt håndtryk og et par flasker vin for deres indsats.

Medlemskab af Blixen Klub Stevns – 2 koster for resten af 2023 , samt 2024 kr. 250,- i medlemskontingent. Kontingentet betales ved indmeldelse.

Hvis et mindre antal medlemmer har en fælles interesse, kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne. Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe bør have en tovholder, dvs. en person, som nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en idé til en interessegruppe, er du velkommen til at kontakte styregruppen på mail til [email protected], eller måske selv tage ordet på et møde, og “sælge” ideen.

Send os en mail til: [email protected]

Undlader du at betale kontingent indenfor tidsfristen, er du automatisk udmeldt. Men det er høfligere at give besked – så bliver livet for kassereren også nemmere.

Kontingent refunderes ikke.

Et evt. restbeløb overføres i så tilfælde til Stevns Frivillighedscenter.

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.