2024-10-10 10:00

Foredrag om Frisenvang/garn

Marianne Frisenvang har en lille med en unik produktion af håndspundet alpaka uldgarn produceret efter traditionelle metoder nedarvet gennem generationer. Samarbejdet med et lille værksted i Marcapata, en fjerntliggende landsby i Perus Andesbjerge, sikrer alpakaavlerne en god pris for deres uldfibre og samtidig giver det direkte samarbejde uden mellemmænd med et lille kooperativ af håndværkerkvinder familierne en ny og bedre tilværelse på den anden side af den ekstreme fattigdomsgrænse. Det lille projekt i landsbyen sikrer bl.a. i øjeblikket over 40 børn en uddannelse.

Til foredraget beretter Marianne om hvordan det hele startede, du får et indblik i hvordan håndspundet garn produceres og de fremmødte ser den dejlige dokumentarfilm med besøg hos alpakaavlere og det lille værksted i Marcapata.

Marianne medbringer masser af Frisenvang garn at se på, mærke på og evt. købe. Jeg medbringer også et stort udvalg af opskrifter, som passer til garnet, man kan også selv tage opskrifter med og generelt få gode råd til strik med Frisenvang.

Acaciebo

Acacievej 54, Strøby Egede, 4600 Køge

Praktik

Der kan parkeres frit på angivne P-pladser

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.